MENU
»
S
I
D
E
B
A
R
«

Deel mee in onze baby-vreugde en win een spel! [afgelopen]

De meeste lezers zullen zich de aankondiging van 16 maart nog wel herinneren, waarin iedereen mocht weten dat wij ons eerste baby’tje verwachten. Ondertussen zijn we enkele maanden verder en is de laatste aftelrace begonnen, onze baby werd namelijk uitgerekend voor 31 augustus 2015! Toevallig brengt Jumping Turtle Games rond dezelfde periode hun gloednieuwe spel ‘Baby Blues’ op de markt. Volgens de laatste berichten zou de productie eind augustus moeten rond zijn en kan je het spel begin september in de winkels vinden.

Babyboon1  Baby Blues

Hebben we nog meer redenen nodig om dit heuglijke baby-nieuws te vieren?

We willen deze baby vreugde graag met iedereen delen en organiseren daarom een korte wedstrijd. Je hoeft er deze keer geen uren voor te zoeken, het enige wat je moet doen is een gok wagen naar het geslacht, de geboortedatum, de lengte en het gewicht van onze baby. Met wat geluk kan jij in september ook pampers verversen tijdens een spelletje Baby Blues. De winnaar ontvangt namelijk een pasgeboren exemplaar van Baby Blues!

Een einddatum kunnen we deze keer niet vastleggen, dat heeft ons baby’tje zelf in de hand. Van zodra de baby geboren is wordt de wedstrijd afgesloten en kan je – uiteraard – niet meer deelnemen. We zullen achteraf de winnaar bepalen in volgorde van de vragen: alle deelnemers die het juiste geslacht hebben voorspeld gaan door naar de volgende ronde, wanneer meerdere deelnemers even dicht bij de correcte geboortedatum zitten zullen de lengte en het gewicht de doorslag geven. Hierbij willen we graag extra vermelden dat onze familieleden en vrienden het geslacht niet weten en dus niet bevooroordeeld zijn voor deze wedstrijd.

Wij wensen jullie allen heel veel geluk bij het gokken. En onthoud: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Laat gerust ook je partner en/of kinderen een gokje wagen, maar hou het alsjeblieft bij één deelname per persoon. In afwachting van de baby kunnen jullie alvast wat meer lezen over Baby Blues op de website van Jumping Turtle Games: http://www.jumpingturtlegames.be/


Deze wedstrijd is afgelopen


Reageren is niet mogelijk

© @ E&E Spellenmolen