MENU
»
S
I
D
E
B
A
R
«

Baby-wedstrijd: win Baby Cruise!
20 okt 2017 door Ralda

Door persoonlijke redenen draait E&E’s Spellenmolen de laatste maanden op zeer lage snelheid. Maar jullie zijn nog niet van ons verlost, als de tijd er rijp voor is komen we sterker dan ooit terug! In tussentijd laten we jullie graag mee aftellen, en wel voor het volgende:

Rond 19 december 2017 verwachten wij een broertje of zusje voor Kobe!

Na het succes van de vorige wedstrijd kunnen jullie ook deze keer een gokje wagen naar het geslacht en de geboortegegevens van ons tweede kapoentje. In samenwerking met Jumping Turtle Games kunnen we de winnaar een pasgeboren exemplaar van BABY CRUISE beloven. Hun nieuwste spel na het grote succes van zowel Baby Blues als Baby Clues.

Na de geboorte wordt de winnaar bepaald in volgorde van de vragen: alle deelnemers die het juiste geslacht hebben voorspeld gaan door naar de volgende ronde, wanneer meerdere deelnemers even dicht bij de correcte geboortedatum zitten zullen het gewicht en de lengte de doorslag geven. Hierbij willen we graag extra vermelden dat ook onze familie en vrienden het geslacht niet weten en dus niet bevooroordeeld zullen zijn voor deze wedstrijd.

Wij wensen jullie allen heel veel geluk bij het gokken. En onthoud: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Laat gerust ook je partner en/of kinderen een gokje wagen, maar hou het alsjeblieft bij één deelname per persoon. In afwachting van de baby kunnen jullie alvast wat meer lezen over de baby-reeks op de website van Jumping Turtle Games.


RESULTAAT

Matteo werd geboren op 11 december 2017, hij woog 2,9kg en was 49cm lang.

Renée Van Mol zat er het dichtste bij en won een exemplaar van Baby Cruise!


Reageer

XHTML: Deze tags zijn beschikbaar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
© @ E&E Spellenmolen