MENU
»
S
I
D
E
B
A
R
«

3 Reacties  
 • Roy writes:
  november 23rd, 201512:37at

  Deze zaterdag met twee gespeeld voor t eerst. Erg leuk, ik kreeg in de laatste ronde een AP aanval 🙂 hoe duur moet ik mn tegels maken, wat gaat mn tegenstander doen, haha. Ik wil deze snel met meer spelen, meer keuzes is nog leuker denk ik.. Als ik maar niet helemaal gek wordt van al die keuzes 🙂

 • Gien writes:
  december 28th, 201522:41at

  Helemaal eens met de review! Het is een enorm leuk spel, steeds weer een uitdaging om goed te scoren en een echte puzzel om het met de veilingen goed te doen en de steeds wisselende scoremanieren in de gaten te houden. Als familiespel vind ik het wat te lastig, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

 • Ralda writes:
  december 29th, 201511:14at

  Je hebt gelijk dat het als familiespel wat lastig is, maar dat blijft een moeilijke kwestie. Met de term familiespel is in deze recensie bedoeld in de zin van ‘geen expertspel’, al hebben er wel kinderen met ons meegespeeld die er geen problemen mee hadden. Maar zo’n dingen zijn altijd voor discussie vatbaar 😉 Bedankt voor je reactie!


© @ E&E Spellenmolen