MENU
»
S
I
D
E
B
A
R
«

2 Reacties  
 • WTULTC writes:
  november 4th, 201420:19at

  7 Wonders Babel heb ik al op Spiel uitgeprobeerd en heb ik daar ook al gekocht. Ik hoop op Spellenspektakel deze nog een keertje te kunnen spelen, maar dan met de grote projecten. Inmiddels heeft dit spel ook de 20 plays bij mij overschreden.

  Bij Tsuro heb ik de andere versie Tsuro of the Seas gekocht. Je kan met dat bord ook de gewone Tsuro spelen en de variant met de draken zorgt voor wat meer chaos. De uitbreidingen daarvan ben ik niet van plan te kopen, want deze variant is al leuk genoeg. Hier doet dit spel het ook goed. Je moet het niet te vaak spelen, maar zo nu en dan een avondje mee afsluiten of beginnen is erg fijn.

  Pandemie en Agricola waardeer ik ook, maar helaas komen deze minder op tafel dan ik zou willen omdat dit toch wel spellen zijn met een bepaald instapniveau.

 • Ralda writes:
  november 5th, 201408:55at

  Bedankt voor je reactie!

  Over Tsuro of the Seas hebben we inderdaad al nagedacht, de variant met de draken klinkt inderdaad leuk en het ziet er bovendien weer mooi uit! Maar aangezien die variant zelden op tafel zal komen en we de ‘gewone’ Tsuro al hebben zal die wellicht toch niet bij in de collectie komen.

  Je maakt ons extra nieuwsgierig naar 7 Wonders Babel, nu willen we die zeker testen! 😉
  Hopelijk lukt dat snel. (al zijn er nog véél andere spellen ook dat we willen testen)


© @ E&E Spellenmolen