Kobe en Matteo spelen Draak Flonkervuur

HABA bracht de laatste jaren al heel wat (leuke!) spelletjes uit die over draken gaan, denk maar aan Fonkelschat, Draak Dondertand, Drakenjacht, Fonkelschat (het ei van de draak) en nog veel meer. Dit jaar brachten ze Draak Flonkervuur op de markt, gebaseerd op een eeuwenoud spelprincipe: bingo!

De schattige illustraties op de doos spraken meteen tot Matteo’s verbeelding. Deze keer geen ‘stoere’ draak, maar een schattig draakje voor jongere kleuters. Het spel zelf hoeft weinig uitleg: iedereen krijgt een kaartje en er wordt om de beurt een symbool omgedraaid. Heb jij dat symbool op je kaartje? Dan mag je er een diamant opleggen. Vier op een rij = Bingo!

Het spellenaanbod wordt momenteel overspoeld aan spellen met innoverende spelmechanismes, maar HABA weet als geen ander dat ook die aller eerste spel principes écht goed blijven. Door de eenvoud kan jong en oud meespelen. Het is telkens spannend om te zien welk figuurtje er tevoorschijn komt, maar tegelijkertijd speelt het net heel ontspannend omdat je gewoon meegaat met de flow zonder na te denken. Wij zijn fan!

Draak Flonkervuur bingospel - Lotana

Draak Flonkervuur Geluksbingo, HABA, 2-4 spelers, 10 min., vanaf 3 jaar