We eindigen het jaar zoals we het begonnen zijn: met een heus uitgevers-festijn. Week na week stellen we een uitgever aan jullie voor en maken jullie kans om iets te winnen.


“Games By Smart” is de naam die we op hun gloednieuwe website kunnen lezen. Wat wij kennen als Smartgames, de bekendste solo denkspelletjes binnen ons taalgebied, is maar een deel van een veel groter totaalconcept. Smart heeft met Smartmax, Geosmart en Smartgames drie grote pijlers en maakte in 2020 ook heel wat nieuwe lijnen bekend. Zo introduceerden ze dit jaar True Balance, Skillmatics, Happy Cube en Smartivity. Allemaal uniek op hun eigen manier, maar stuk voor stuk leuk en educatief.

Binnen het gamma van Smartgames werden voor het eerst ‘Multi-player games’ geïntroduceerd, met Froggit als echte blikvanger. Froggit werd in België al meteen bekroond tot Speelgoed van het Jaar. Terecht!

Wij zijn heel blij dat wij een exemplaar van Froggit en van Test Jezelf (Skillmatics) aan jullie kunnen weggeven. Winnen kan via Facebook en Instagram, deelnemen kan tot 20 november 19u30. Veel succes!

Link: Games By Smart webshop