2020 komt op z’n eind, maar ook ons uitgeversfestijn begint op te korten. Voor de laatste week van dit bijzondere jaar hebben we een bijzondere uitgever voorzien: 999 Games!


999 Games is DE bekendste uitgever voor het betere bordspel. Ze hebben spelletjes voor jong en oud. Kort en lang, eenvoudig en strategisch, kortom: voor ieder wat wils! Voor jongere spelers is er de lijn van Drei Magier Spiele, die 999 Games omtovert naar een Nederlandse versie. Wij kunnen geen titel uit deze reeks opsommen die niet goed is, het zijn stuk voor stuk top spellen. De grotere dozen hebben meestal 5-7 jarigen als doelgroep terwijl de kleine doosjes gericht zijn op iets oudere kinderen (of zelfs voor volwassenen die een licht en kort spelletje weten te appreciëren).

Wij kunnen deze week maar liefst 7 van deze spellen aan jullie uitdelen! Onze mening over De Betoverde Toren, Het Magisch Labyrinth en Spokentrap vind je al op onze website, maar ook Valse Motten, Kakkerlakkenpoker, Kakkerlakkensalade en Dodelido zijn zeker de moeite waard. Wij zijn alvast benieuwd naar jullie keuzes!

Kijk snel op Facebook of Instagram om je kans te wagen!